La Liga EBA tanca l’any 2022 i a la demarcació de Tarragona no ho podia fer d’una millor forma que amb un derbi per encarar l’any 2023 amb les aspiracions intactes. L’any passat per aquestes dates, era el CB Salou el que partia per darrera a la taula i una victòria a l’última jornada de l’any va començar una ratxa de fins a 13 victòries consecutives, així que Valls i CBT saben que tancar l’any amb bones sensacions és sempre una bona senyal.

PUBLICITAT

El CB Valls arriba amb avantatge a aquest matx, amb dues victòries més que els tarragonins i jugant al Joana Ballart. L’entrenador dels locals, Víctor Neila assegura que no es pot descartar que el CBT opti a les places d’ascens.

El CBT, per la seva banda, suma dues victòries consecutives importants amb Ousmane com a gran estrella dels blaus. Berni Álvarez creu que el Valls se sent còmode a casa, com ha demostrat en els finals ajustats de les últimes setmanes. 

El Valls – CBT es disputarà aquest dissabte a partir de les 20:00 al pavelló Joana Ballart, un duel per apuntar als objectius de cara l’any 2023.

PUBLICITAT