La Unió Esportiva Valls acomiada el 2022 aquest diumenge, a casa, amb el matx davant el Reddis, líder del grup 3 de 1a Catalana. Després de la golejada al camp del Molins de Rei, els blancs-i-vermells pretenen seguir amb la dinàmica guanyadora per consolidar-se en les posicions de Superlliga Catalana i acostar-se a la primera posició.

PUBLICITAT

El tècnic, Manel Cazorla, espera que el Vilar sigui una olla pressió per ajudar-los a sumar els tres punts.

Els reusencs es presenten al derbi situats en el primer lloc de la taula classificatòria amb 23 punts amb 7 victòries, 2 empats i 1 derrota. Pel que fa els vallencs són quarts classificats amb 20 punts empatats amb el Santboià amb 6 victòries, 2 empats i 2 derrotes.

La UE Valls – Reddis es jugarà diumenge, a dos quarts d’una del migdia, i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT