Aquest dissabte 17 de desembre el servei municipal de Joventut, VallsJove, organitza una nova edició del Mercat d’Art Jove, on els i les joves artistes locals i del territori exposaran les seves creacions i produccions. El Mercat d’Art Jove se celebrarà a la plaça del Museu Casteller coincidint amb el de Nadal. El seu horari serà de 10 del matí a 9 del vespre.

PUBLICITAT

El Mercat d’Art Jove, que enguany arriba a la seva vint-i-dosena edició, ofereix un espai que permet exhibir els treballs dels i les joves artistes creadores del territori. En aquesta edició es comptarà amb un total de 21 artistes relacionats amb l’àmbit de la pintura, la confecció tèxtil, la bijuteria, joieria, elements de decoració i altres creacions i manualitats diverses. La regidora de Joventut i Acció Cívica, Bàrbara Flores, destaca que s’ha arribat al nombre més alt d’inscrits.

La ubicació del Mercat, a la plaça del Museu Casteller, té per finalitat garantir un major espai a les persones visitants i poder acollir un major nombre de parades. La jornada estarà amenitzada musicalment per la sala Red Star, amb discjòqueis al migdia i a la tarda. Per altra banda, les persones que realitzin compres a les parades entraran en el sorteig d’una panera amb les aportacions dels diferents artistes participants del mercat.

PUBLICITAT