La Unió Esportiva Valls acabarà l’any 2022 com a colíder. Els vallencs van remuntar el derbi de la demarcació per acabar imposant-se per dos gols a un al Reddis.

PUBLICITAT

Una primera meitat marcada per l’intercanvi de dominadors i pel gol dels visitants. Sergi Moreno feia un xut creuat per superar la porteria vallenca i deixar la victòria momentània pels reusencs al pas per vestuaris. 

Els vallencs remuntarien gràcies a la pilota aturada. Quan semblava que el partit acabaria amb la victòria dels del Baix Camp, els de Manel Cazorla aprofitarien dos llençaments de còrner. El primer al minut 85 gràcies al gol de Jordi Aumatell. Al temps afegit i amb el partit gairebé sentenciat, un altre còrner on Sergi Gómez rematava de cap per capgirar l’electrònic i fer embogir el Vilar. 

Així valorava l’entrenador de la Unió Esportiva Valls, Manel Cazorla, la remuntada del seu equip.

La UE Valls tanca l’any 2022 colíder de la Primera Catalana juntament amb el Reddis. Els vallencs opten a tot en el segon tram de la temporada després de l’aturada nadalenca. 

PUBLICITAT