El CBT s’emporta el derbi tarragoní de la Liga EBA on van dominar pràcticament tot el partit. Les opcions del Valls van passar per un gran segon quart que no van poder culminar durant la segona meitat. 

PUBLICITAT

Els blaus van començar el matx amb una elevada anotació que va tenir resposta inmediata. Els vallencs van aconseguir un segon quart impecable en defensa i resolutiu en atac on van deixar el CBT amb només cinc punts.

La segona part va tenir un color, el blau, que es va imposar en una nova actuació brillant d’Ousmane Ndour que va finalitzar amb 17 punts i 8 rebots. Adrià Duch també va encarrilar la victòria pels de Berni Álvarez amb el seu encert des del triple (4/7). Per part dels vallencs, David Loras va ser el més destacat amb 4 punts i 8 rebots.

L’entrenador del CB Valls, Víctor Neila, feia balanç del darrer partit de la temporada. 

Amb aquest resultat, s’ajusta la part alta de la taula. Valls i CBT se situen al grup de perseguidors dels líders. El Valls a dues victòries del segon classificat. El CBT retalla així distàncies amb la zona alta i comptarà amb opcions de cara l’any 2023.

PUBLICITAT