Valls celebrarà la 44a edició dels Tres Tombs de Sant Antoni el 14 i 15 de gener de 2023. A més, commemoraran el centenari de la bandera de la Societat de Sant Antoni, entitat organitzadora d’un esdeveniment declarat Festa Tradicional d’Interès Nacional per la Generalitat.

PUBLICITAT

La portaveu de la Societat de Sant Antoni, Tania Guasch, destaca a més les dues novetats d’aquesta edició.

La festa començarà amb el repic de campanes el dissabte 14 de gener a dos quarts de sis de la tarda que precedirà la cercavila de la bandera. L’endemà, a les vuit del matí hi haurà l’esmorzar tradicional abans del començament dels Tres Tombs a dos quarts de dotze. A més, cal destacar que per segon any consecutiu s’aplicarà el control de benestar i qualitat de la Coordinadora de Tres Tombs de Tarragona per a garantir el benestar dels animals participants.

PUBLICITAT