La Cambra de Comerç i Indústria de Valls ha fet balanç del 2022 i ha avançat algunes de les novetats del 2023 en un esmorzar aquest dijous amb els mitjans de comunicació.

PUBLICITAT

Enguany, l’ens cameral ha posat en marxa l’Escola de Logística i l’Oficina Accelera Pime. Tanmateix, els seus responsables animen a totes les empreses a demanar els ajuts per la digitalització, sobretot el programa KIT Digital. El president de la Cambra, Josep Maria Rovira, ha destacat que han ofert suport  a 78 empreses en els tràmits de sol·licitud i gestió.

De cara l’any 2023, la Cambra sumarà dos nous projectes per ampliar el procés de digitalització com són el programa TICCámaras, Indústria 4.0 i FPO Dual.

D’altra banda, la trobada amb la premsa ha servit per reivindicar el paper de la Cambra en el comerç exterior i la internacionalització de les empreses de la demarcació. Finalment, s’ha posat en relleu la formació i el talent com a pilars bàsics per a la millora de la competitivitat de les empreses.

PUBLICITAT