Les Nits de Clàssics de Valls aposten per apropar el ‘Messies’ de Häendel a tots els públics. Al llarg de la temporada del cicle, el representaran íntegrament, però dividit en tres parts. Aquest divendres es durà a terme la primera part, la corresponent a l’advent i Nadal. El concert comptarà amb una seixantena de cantaires, dels quals, una trentena són vallencs i vallenques que han respost a la crida de l’organització. També hi participa el Cor Ciutat de Tarragona. El muntatge compta amb la direcció de Xavier Pastrana, la soprano Júlia Farrés, la mezzo Tànit Bono, el baix Elías Benito i el tenor Roger Padullés.

PUBLICITAT

Es tracta d’un projecte impulsat pels Amics de la Música de Valls, les Joventuts Musicals de l’Alt Camp i organitzat conjuntament amb la Comissió ciutadana de l’orgue de Valls. L’entrada té un cost de 10 euros.Els alumnes de l’Escola de Música de Valls i els socis dels Amics de la Música de Valls tenen l’entrada gratuïta. Les entrades es poden adquirir a través de www.codetickets.com o de manera presencial a taquilla.

L’últim concert d’aquest primer trimestre de les ‘Nits de Clàssics de Valls’ serà el ‘Tradicional Cant de la Sibil·la’, la nit del 24 de desembre. L’acte se celebrarà abans de la Missa del Gall, a les 23.30 h a l’església de Sant Joan. Es tracta d’una cerimònia litúrgica que es remunta a l’època medieval i que és d’origen pagà.

PUBLICITAT