La CUP de Valls ha realitzat aquest dimarts la tradicional roda de premsa on ha recitat la seva carta a Ses Majestats els Reixos d’Orient. Els seus tres regidors han fet un repàs als diferents projectes de ciutat, els quals els agradaria que avancessin en aquest 2023.

PUBLICITAT

Uns nous pressupostos, l’obertura del Museu Casteller amb un projecte dinamitzador pel Centre Històric, polítiques d’habitatge efectives,  la licitació dels grans contractes de serveis públics prorrogats en l’actualitat  i menys postureig polític són alguns dels propòsits que consten a la carta.

A l’igual que ahir el PSC, la CUP també ha qüestionat la nova licitació del plec de clàusules per la gestió del Museu Casteller i, més, després de conèixer l’abstenció d’ERC a la junta govern local. La seva portaveu, Ester Huguet, ha manifestat aquest gest com una mostra més de les desavinences entre els republicans i Junts al capdavant del govern municipal.

Tot i que no han demanat que portin carbó a Junts i ERC, la CUP – i tenint en compte que el 2023 és any electoral- ha demanat que de cara a la propera legislatura el govern que en sorgeixi vagi a la una i prioritzi la ciutadania per davant dels seus interessos personals i de partit.

PUBLICITAT