L’esplanada exterior de la Sala Kursaal tornarà a acollir el matí del 5 de gener el Campament Reial.  Ho serà en horari de 2/4 de 12 del matí a la 1 del migdia.

PUBLICITAT

Un any més, els Reixos, l’Emissari Reial i el seu seguici de patges avancen la seva arribada a la ciutat de Valls, on romandran instal·lats al seu campament base per recollir les últimes cartes unes hores abans de la nit més màgica de l’any.

Cal recordar que l’Emissari Reial efectua també aquest dimecres 4 de gener, entre les 11 del matí i les 8 del vespre, la recollida de cartes als Arcs del Celler del Paborde.

Tornant al dia 5, a 2/4 de 2 del migdia, a la Casa de la Vila, hi haurà la recepció dels Reixos per part de l’alcaldessa, Dolors Farré que, en nom de la ciutat, els donarà la benvinguda i els farà lliurament del pa i la sal en senyal d’hospitalitat.

Pel que fa la cavalcada de Reixos començarà, a partir de les 6 de la tarda, des de la plaça de l’Estació.

PUBLICITAT