El CB Valls afronta un partit d’alçada per començar l’any 2023 a la Liga EBA. Els vallencs s’enfrontaran al Navàs que ocupa la quarta posició, una per sobre del Valls i amb el mateix balanç de victòries i derrotes. 7 victòries i 4 derrotes que deixen tots dos equips amb opcions d’entrar en zona de play-off i treure la plaça del Santfeliuenc i el Barça B. 

PUBLICITAT

Els de Víctor Neila opten encara a una il·lusionant segona volta després d’haver pogut superar el Barça B al Joana Ballart. Dues victòries de diferència simbolitzen una curta distància on els blanc-i-vermells haurien de guanyar tots els partits per agafar als blaugranes. 

La remuntada per aspirar al play-off comença aquest cap de setmana en la visita a Navàs. Els vallencs hauran de guanyar un rival directe en aquesta lluita per allunyar-lo de l’equació. El matx entre el CB Navàs i el CB Valls es disputarà aquest dissabte a partir de dos quarts de vuit de la tarda.

PUBLICITAT