La cavalcada de Ses Majestats els Reixos d’Orient tornarà a omplir de màgia els carrers i places de Valls.

PUBLICITAT

La comitiva reial sortirà aquest dijous 5 de gener, a partir de les sis de la tarda (una hora abans respecte altres anys), des de la plaça de l’Estació. Seguirà pel passeig de l’Estació, carrer Avenir, Vallvera, Anselm Clavé, Font de la Manxa, carretera de Montblanc, carrer Abat Llort, Cor de Maria, Muralla de Sant Antoni, Portal Nou, plaça Tomàs Caylà, carrer de l’Església, Arcs del celler del Paborde, plaça del Blat, carrer de la Cort i el Pati.

Durant el recorregut, pels volts de 2/4 de 8 del vespre, hi ha prevista la recepció dels Reixos a l’església Arxiprestal de Sant Joan per adorar a la Mare de Déu de la Candela.

Al punt final de la cavalcada, al Pati, hi haurà el lliurament de la clau de la ciutat per part de l’alcaldessa, Dolors Farré, i paraules de salutació dels Reixos als infants vallencs i vallenques.

Entre les 4 de la tarda i les 7 del vespre, en una carpa situada al Pati, es podran trobar els Globus per rebre als Reixos. Per adquirir-los s’haurà de portar un tiquet de compra de qualsevol comerç soci de Comerç de Valls.

PUBLICITAT