Aquest cap de setmana Valls celebra la festa de Sant Antoni que tindrà el seu punt àlgid amb els Tres Tombs, el diumenge 15 de gener. Coincidint amb la celebració, un any més la Societat de Sant Antoni, els forners de la ciutat i la regidoria de Comerç i Turisme han preparat els tradicionals tortells de Sant Antoni, les coques clàssiques de la festa que des de l’any 2019 s’han recuperat.

PUBLICITAT

El tortell, que elaboren els forns de Pa i Degustació Manel, Cal Cesc i Pa i Pastisseria Ca l’Estevet es podrà comprar per 4 euros i s’espera repartir-ne més de 300 durant el dia gran de la festa, acompanyats amb una bossa feta especialment per a la celebració. Els tortells es podran adquirir al carro de l’organització que, després del primer tomb, s’ubicarà a la Font de la Manxa i esdevindrà el punt de venda.

El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, ha destacat que cada any hi ha més demanda per fer-se amb aquest dolç típic.

Els Tres Tombs de Valls comptaran amb la històrica col·lecció de carros de la Societat de Sant Antoni: els 3 i 4 bocois i el petit i gran de traginers.

A més, per primera vegada es podran veure els dos últims carros restaurats: un de 8 botes de més de 7 metres i també un carruatge fúnebre, rèplica del que realitzava els enterraments a la ciutat.

PUBLICITAT