El CB Valls supera el Navàs amb autoritat per seguir l’estela dels líders de la Liga EBA. Els vallencs es van imposar fora de casa per onze punts de diferència a un rival directe en la persecució per arribar a la segona plaça de la taula. 

PUBLICITAT

Els de Víctor Neila van ser efectius en atac des del començament anotant fins a 53 punts al descans. L’anotació es va aturar després de la repressa, però els vallencs van aconseguir aturar una possible reacció local des de la defensa amb un tercer quart 12-12.

Els vallencs van fer un gran darrer quart tornant a una alta anotació amb 25 punts per sentenciar un gran partit on el protagonista va ser Marcus Vinicius amb 19 punts i 9 rebots, prop del doble-doble. 

El Valls se situa així en tercera posició igualat amb el Navàs i encara a dues victòries del Barça B, el rival que marca la zona de Play-off de la Conferència C-2.

PUBLICITAT