El 2023 ha començat amb un bon resultat per la Unió Esportiva Valls. El conjunt de la capital de l’Alt Camp visitava dissabte Les Grases, el camp del Santfeliuenc, i aconseguia empatar a 1 gol en un partit marcat per les baixes ofensives.

PUBLICITAT

Al minut 10 de la primera part, Adri avançava els locals en un gol a pilota aturada. Malgrat intentar-ho, sobretot, en els últims quinze minuts abans dels descans, els vallencs no aconseguirien igualar el marcador fins al minut  50 gràcies a una vaselina de Jordi Aumatell.

A partir del gol blanc-i-vermell, els dos equips, amb nombroses anades i vingudes, van comptar amb diverses ocasions per endur-se els tres punts. A pesar de l’empat, el tècnic, Manel Cazorla, treia molt valor al punt aconseguit.

La UE Valls acaba la jornada 12 del grup 3 de 1a Catalana en segona posició amb 24 punts, a dos del Reddis, qui s’ha col·locat líder en solitari després de vèncer per la mínima a l’Ascó. El proper compromís serà diumenge, a les 17 hores, al camp del Vilanova, tretzè classificat.

PUBLICITAT