La presidenta de l’Institut de Desenvolupament Local Vallsgenera, Rosa Maria Rovira i el president de l’Associació d’empresaris del Polígon Industrial de Valls, Francesc Moix signaven el passat dijous 5 de gener un conveni de col·laboració per la realització de la diagnosi i el pla d’acció per la millora de l’estat actual de la zona industrial de la capital de l’Alt Camp, en un acte que comptava amb la participació de l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré.

PUBLICITAT

Ambdues parts impulsaran el projecte “Diagnosi de l’estat actual del Polígon Industrial de Valls i pla d’acció per la seva dinamització” per tal de conèixer la situació actual i elaborar un programa per consolidar i reforçar el paper estratègic per a la generació d’ocupació i desenvolupament socioeconòmic de l’Àrea de Valls d’una de les zones industrials més importants de Catalunya.

La realització d’aquest estudi és un dels objectius principals que es va marcar la junta de l’ASSEM en aquesta nova etapa i ha estat una llarga reclamació que, finalment, es podrà dur a terme gràcies a una subvenció obtinguda de la Generalitat i la Unió Europea i el de l’IMDL Vallsgenera.

Els principals eixos d’aquest estudi i pla d’acció seran avaluar l’estat actual de les infraestructures i serveis del Polígon Industrial de Valls i proposar millores en base a actuacions desenvolupades a altres polígons de l’Estat, conèixer el conjunt de les empreses del Polígon Industrial i els sectors d’activitat econòmica més importants, involucrar a les empreses del Polígon Industrial en l’elaboració i la implantació del pla d’acció per a la millora, detectar les necessitats concretes de les empreses i poder elaborar una estratègia de millora per al polígon el màxim de transversal possible, convertir el Polígon Industrial de Valls en un Polígon eco-sostenible de referència i posicionar la zona com a motor de generació econòmica i d’ocupació per la ciutat i l’àrea de Valls i l’Alt Camp.

PUBLICITAT