Després de la bona rebuda del primer trimestre, Les Nits de Clàssics reprenen la programació amb una catozena de concerts des del gener fins al juny.  Els Amics de la Música de Valls i les Joventuts Musicals de l’Alt Camp proposen un viatge en el temps per gaudir de música barroca i cançó lírica. A la vegada, tenen l’objectiu de fer valer diversos compositors catalans, els nous talents de la música actual i reivindicar les dones compositores.

PUBLICITAT

El president dels Amics de la Música, Roger Padullés,  que fa un balanç positiu del cicle de concerts del primer trimestre, destaca que la nova temporada tindrà l’estrena de la segona i tercera part del “Messies de Händel participatiu, el projecte de més envergadura des de l’aparició de l’entitat.

D’altra banda, Padullés també anunciava que el concert del 15 de març a càrrec de la Jove Capella Reial de Catalunya es farà a l’Església de Sant Francesc, un espai que havia quedat en desús i que l’Ajuntament ha recuperat

El tret de sortida de la temporada d’hivern serà aquest dijous 12 de gener amb “Amb veu de dona: dones compositores, dones amb personalitat”. Un concert que realça diverses compositores del segle XIX que han quedat en l’anonimat com Johanna Kinkel o Pauline Viardot i ens explica les dificultats que van viure. Tot plegat, de la mà de la mezzosoprano Mireia Pintó, el pianista Vladislav Bronevetzky i la participació de l’actriu Sílvia Bel que dramatitzarà alguns textos. El concert tindrà lloc, a dos quarts de vuit del vespre, al Teatre Principal.

El preu de les entrades per cada concert és de 15 euros.  Els socis de l’entitat i alumnes de l’Escola de Música Robert Gerhard hi accediran de franc, mentre que els jubilats obtindran un descompte.

PUBLICITAT