La Volta Ciclista a Espanya tindrà presència a la província de Tarragona. La 78ª edició d’una de les competicions més importants a nivell internacional recorrerà els carrers de la ciutat de Valls i finalitzarà la quarta etapa a la capital provincial.

PUBLICITAT

La 4ª etapa de la competició es disputarà el 29 d’agost amb 183 quilòmetres que començaran a Andorra i passaran per municipis lleidatans com Organyà o Tàrrega fins a arribar a la demarcació tarragonina. Serà aquí on es decideixi gran part de l’etapa classificada com a mitja muntanya. 

Els dos ports de tercera categoria no seran importants a l’hora de decidir l’etapa per la seva poca dificultat. El primer serà el Coll de Belltall, amb el punt més alt de l’etapa. El segon serà el Coll de Lilla just abans de dirigir-se a la capital de l’Alt Camp, Valls. Aquí es realitzarà el darrer tram de l’etapa fins a Tarragona amb una etapa que segurament es decideixi a l’sprint amb els darrers 20 quilòmetres de l’etapa. 

Serà el punt i final a quatre etapes a Catalunya en aquesta edició del 2023. La darrera vegada que Tarragona va acollir La Vuelta va ser l’any 2017 amb un final d’etapa a l’Anella Mediterrània.

PUBLICITAT