Els espectacles teatrals més actuals del moment, amb grans noms de l’escena catalana com Josep Maria Pou, Clara Segura, Rosa Renom, Cristina Genebat, Marta Marco, Lluís Villanueva o l’exTricicle Carles Sans es combinen amb una nova temporada de Teatres de Valls que, més que mai, aposta per la marca Territori Creatiu Vallenc. Així ho ha destacat la regidora de Cultura, Laia Castells.

PUBLICITAT

Marta Arjona (cinema), Èlia Pérez (circ), Elisenda Nadal (dansa), Gerard Marçal (espectacle musico-cinematogràfic), el GTP amb un Escape Room, Carlota Batalla (dansa), Eva Cabré (teatre) i Jordi Caps, guanyador de Got Talent, posen l’accent de territori local i comarcal.

La nova temporada surt per primera vegada dels Teatres i conquereix els carrers amb muntatges a la plaça de les Escudelles, a la sala gòtica del refugi antiaeri i als arcs del celler del Paborde i als de l’Hort del Tondo.

La venda d’entrades soltes i els abonaments de teatres i espectacles familiars s’inicia el proper 18 de gener a partir de les 10h a través del portal web municipal www.valls.cat i també, presencialment, a les taquilles dels Teatre Principal. A les taquilles es mantindrà fins el 28 de gener l’horari de 12h a 14h i de 18h a 20h. A partir de l’1 de febrer, es podran adquirir entrades els dimecres no festius de 18h a 21h i els divendres no festius de 12h a 13.30h.

PUBLICITAT