Avui destaquem que esprés de tres anys i mig de presidència, en què s’ha dut a terme una etapa clara de transformació i evolució a la DO Tarragona, la seva cara més visible, Vicenç Ferré, ha presentat la seva dimissió a causa de les posicions internes exercides per part dels consellers i l’àrea tècnica de la institució.

PUBLICITAT

Un dels motius que han portat a Ferré a deixar el càrrec és el canvi de seu: de l’actual al carrer de la Cort de Valls a un espai més ampli a la Cooperativa Obrera de Tarragona. El president sortint ha explicat que les actuals dependències a la capital de l’Alt Camp han quedat limitades i les vendes de la botiga són molt baixes.

A l’espera de conèixer quin serà el seu relleu, Ferré ha aprofitat la roda de premsa de comiat per fer balanç dels projectes que ha portat a terme al llarg del seu mandat.

PUBLICITAT