La campanya “El comerç de Valls s’ho val” ha finalitzat amb el sorteig dels 300 vals de compra, valorats amb un import total de 30.000 euros. L’Ajuntament de Valls, a través de la regidoria de Comerç i Turisme, ha dut a terme, conjuntament amb l’entitat Comerç de Valls i l’Associació de Restauradors, una nova edició d’aquesta iniciativa de dinamització durant la campanya comercial de Nadal i Reixos amb l’objectiu de premiar la ciutadania que realitza les compres en els serveis de proximitat vallencs i estimular el sector. El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, valora positivament l’impacte de la segona edició.

PUBLICITAT

En aquesta campanya s’han distribuït entre els compradors un total de 40.000 butlletes en un projecte que ha comptat amb la participació de 120 establiments, el que ha suposat un retorn d’1 milió d’euros durant la campanya de Nadal als comerços i restaurants adherits. La campanya s’ha consolidat ja plenament, amb un 50% més de butlletes validades respecte l’anterior edició.

Els premiats rebran els vals de 100 euros fraccionats en tiquets de 10 euros que podran utilitzar, fins el 31 de març de 2023, per realitzar compres, la meitat en establiments de restauració i l’altra meitat en comerços. Els guanyadors dels vals de compra han de passar a recollir els premis per l’Oficina Municipal de Turisme (carrer de la Cort, 3).

PUBLICITAT