Nova remuntada èpica de la Unió Esportiva Valls al grup 3 de 1a Catalana. En un partit a mig gas al camp del Vilanova i, sobretot, amb una mala segona meitat, el conjunt de la capital de l’Alt Camp aconseguia marxar amb els tres punts del camp Alumnes Obrers.

PUBLICITAT

Els locals s’avançaven en el marcador al minut 60 amb un gol de Contreras, però la igualtat vallenca arribava al 82 gràcies diana de Riki de Antonio. Tres minuts més tard, Aumatell posava per davant als blanc-i-vermells de penal. La sentència definitiva arribava en temps afegit amb un gol de Nogueira, el qual es va plantar sol davant el porter després d’un error defensiu.

Tot i la victòria, el tècnic dels vallencs, Manel Cazorla, feia autocrítica de l’actuació dels seus homes.

Un cop finalitzada la jornada, la UE Valls ocupa la segona posició de la taula classificatòria amb 27 punts, a dos del líder, el Reddis; i amb un marge de tres punts amb el Santfeliuenc, tercer classificat, després que aquest empatés a 2 en el seu compromís davant l’Ascó.

Precisament, l’Ascó visitarà el Vilar aquest diumenge en un partit que es disputarà a partir de les 12.30h.

PUBLICITAT