El CB Valls continua amb el seu camí i segueix invicte aquest 2023 després de guanyar per 82 a 73 al SESE. Els vallencs van reaccionar després d’un primer quart ajustat per lluïr-se coralment. 

PUBLICITAT

Fins a sis jugadors van finalitzar l’enfrontament amb dobles dígits i tots van sumar. Liukko va ser un pilar de l’equip amb el seu doble-doble amb 16 punts i 13 rebots. Jordi Llagostera va comandar l’equip amb 8 assistència i 5 recuperacions. Guillem Fàbregas i Jordi Barberà amb els dobles dígits d’anotació. I Marcus Vinicius i Sergi Domènech creant perill i provocant faltes. 

El Valls va funcionar com un llibre i va aconseguir una nova victòria important per quedar-se tercera posició de la lliga en solitari. 

L’entrenador del CB Valls, Víctor Neila, valora el final de la primera volta de competició.

El Valls aprofita així la punxada del filial blaugrana per situar-se a només una victòria de la zona de Play-off. Aquesta propera jornada, el Valls podria posar-se segon si el Barça punxa contra el CBT i els vallencs fan els deures contra el Roser. 

PUBLICITAT