La jove compositora, saxofonista i cantant Eva Fernández posarà el toc jazzístic a les Nits de Clàssics d’aquest gener. Acompanyada del seu quintet, aquest dijous 19 de gener arriba al Teatre Principal. Amb la proposta ‘Sola’ ens endinsarem en els seus pensaments més íntims al voltant de l’amor, el desamor, la pressa i la paciència. El concert serà a les 20 h.

PUBLICITAT

‘Sola’ és el segon disc de la saxofonista i cantant barceloninaEva Fernández. A través treball construeix un imaginari sonor basat en el jazz, la cançó d’autor i el bolero. Un treball en el qual l’artista reafirma el seu compromís amb la creativitat, compon les cançons i s’estrena com a lletrista.

En molts moments, l’artista parteix de la idea d’intentar enviar-se un missatge a ella mateixa quan era una nena. D’aquesta manera, escriu de forma simple i visual sobre tot allò que va aprenent al voltant de l’amor, el desamor, la pressa, l’honestedat i la mentida.

El preu del concert és de 15 euros. Les persones jubilades obtindran un descompte i els alumnes de l’Escola de Música de Valls tindran una entrada gratuïta per a ells i per a un acompanyant. Els socis dels Amics de la Música de Valls tenen entrada gratuïta. 

Les entrades es poden adquirir a través de www.codetickets.com o de manera presencial a taquilla.

PUBLICITAT