La Pica, la pedalada hivernal de Picamoixons (Alt Camp) és una pedalada BTT no competitiva oberta a tothom. La 15a edició està prevista per aquest diumenge 22 de gener a partir de dos quarts de deu del matí.

PUBLICITAT

Es tracta d’una ruta ciclista, amb 2 circuits, que transcorre per pistes i corriols de la serra de Miramar, amb inici i final al poble de Picamoixons, on des de la mateixa organització agraeixen infinitament a tots els habitants i voluntaris la seva ajuda per organitzar aquesta competició.

La present edició de la Pica, que fins al moment té 400 inscrits, planteja dos recorreguts per escollir. El primer és de dificultat mitjà – alta amb 40 quilòmetres i 1010 metres de desnivell, mentre que el segon és de dificultat baixa amb 30 quilòmetres i 800 metres de desnivell.

Com a novetat, aquest any, l’organització de la Pica col·labora amb el Banc dels Aliments de la demarcació de Tarragona aportant un quilo de menjar per cada participant inscrit, a més de les donacions dels participants que arribin per recaptar el màxim possible.

PUBLICITAT