La 16a edició de la Nit de Castells se celebrarà al dissabte 4 de febrer al Centre Cultural de Valls per iniciar la temporada castellera d’enguany, coincidint amb la celebració de la Candela a Valls. A més, també s’atorgaran els Premis Castells com a reconeixement a les colles i els castellers.

PUBLICITAT

Hi haurà fins a un total de 10 distincions diferents com el Premi a la trajectòria, a la colla de la temporada o al moment casteller de la temporada. La celebració de l’acte busca mostrar la normalitat i retorn a l’activitat després dels efectes de la pandèmia que van aturar el sector.

L’acte és organitzat per la Revista Castells amb col·laboració de l’Ajuntament de Valls i serà conduït pels periodistes Carles Cortés i Aina Mallol en una producció de TAC12 junt amb la Xarxa de Comunicació Local.

PUBLICITAT