L’ANC Valls-Alt Camp ha convocat una assemblea oberta el dissabte 21 de gener al local de la plaça dels Alls, en la qual també participarà la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Dolors Feliu.

PUBLICITAT

Tot començarà a dos quarts d’onze, amb una trobada informal amb socis i simpatitzants, amb un esmorzar amb xocolata i coca i cafès a la plaça dels Alls. Posteriorment, a les onze del matí començarà l’assemblea oberta, que té com a punts principals informar sobre la marxa del pla de treball de l’ANC Valls-Alt Camp (amb novetats com el Fòrum Municipalista per la Independència) i debatre sobre la llista cívica. La coordinadora de l’ANC local, Teresa Guasch, explica els objectius que es marquen per aquesta jornada.

Un cop finalitzada l’assemblea, està previst que comenci, a les dotze del migdia, la xerrada del cicle mensual “Objectiu Independència, que aquest cop anirà càrrec de la mateixa Dolors Feliu, que presentarà la Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista.

PUBLICITAT