La diputada i portaveu del Partit Socialista al Parlament de Catalunya, Alícia Romero, ha visitat la capital de l’Alt Camp per a conèixer les problemàtiques, necessitats i oportunitats dels vallencs.

PUBLICITAT

Romero, acompanyada de Rosa Maria Ibarra, cap de llista dels socialistes vallencs, ha visitat la Cooperativa Agrícola de Valls aprofitant que s’acosta la Gran Festa de la Calçotada a Valls. A més, la portaveu ha aprofitat per pronunciar-se davant de davant d’algunes qüestions d’actualitat de la ciutat com la reobertura del Museu Casteller.

Per altra banda, també ha esmentat la situació del Centre Històric, que ha categoritzat de “deixat” i que requereix més atenció per part del govern de la ciutat. A la vegada, també ha recordat que una de les propostes dels socialistes pels Pressupostos de la Generalitat de Catalunya és una partida de 200 milions d’euros per una llei de barris que permeti la rehabilitació de barris antics com el de Valls. 

Per altra banda, Alícia Romero també ha parlat sobre l’acord pels pressupostos catalans i ha declarat que si Esquerra Republicana de Catalunya vol el suport del grup socialista hauran d’acceptar la incorporació d’unes “condicions de mínims” amb un cost total de 2.600 milions d’euros.

PUBLICITAT