Comença una segona volta il·lusionant per CB Valls sense gaire marge d’error. Els de Víctor Neila són tercers a la taula de la Liga EBA a només una victòria de la segona posició que ocupa el Barça B. El conjunt blaugrana va caure al Joana Ballart i això afavoreix un possible empat a final de temporada, a l’espera del que passi a la segona volta. 

PUBLICITAT

La segona volta comença a casa contra un Roser que es situa a mitja taula amb un balanç de 6 victòries i 7 derrotes. Entre les victòries sumen una de magnitud contra el CBT, per gairebé 30 punts de diferència, just abans que comencés la ratxa blava de cinc victòries. A la primera volta, els vallencs van vèncer per 43 a 64 a l’Estació del Nord. 

El jugador més destacat del conjunt de Barcelona és Albert Montalvo. El jugador del Roser promitja 7 punts i 7 rebots per partit amb 12 de valoració de mitjana. 

El Roser serà la primera prova d’una segona volta il·lusionant pel CB Valls que haurà de fer una volta gairebé perfecta si vol estar entre les dues primeres posicions a final de temporada. El camí comença al Joana Ballart aquest dissabte a partir de les sis de la tarda davant el Roser.

PUBLICITAT