Nova jornada per la Unió Esportiva Valls al grup 3 de 1a Catalana. Després de dos compromisos consecutius fora de casa, el conjunt de la capital de l’Alt Camp s’estrena aquest 2023 a El Vilar davant l’Ascó, equip que la temporada passada militava la 3a RFEF, però que enguany la mala dinàmica de resultats el tenen ara mateix ocupant la penúltima posició de la taula classificatòria.

PUBLICITAT

Tot i la debilitat del rival, i més després de l’esforç extra de diumenge passat a Vilanova, el tècnic dels vallencs, Manel Cazorla, apunta que el de diumenge torna a ser un matx enganyós.

Per aquest enfrontament, Cazorla podrà comptar amb tota la plantilla, a excepció de Sergi Gómez per lesió.

Els blanc-i-vermells es presenten com a segons classificats amb 27 punts, a dos del líder, el Reddis. La distància amb el Santboià, equip que quedaria fora de les posicions de Superlliga Catalana, és de cinc punts.

El partit entre la UE Valls i l’Ascó es diputarà diumenge, a partir de dos quarts d’una del migdia, i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT