Aquest dimarts 24 de gener a les 6 de la tarda al Teatre Principal de Valls tindrà lloc el recital de la preestrena de la 10ª Xilofonada Poètica a càrrec d’una trentena de nens de 7 anys de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard. La Xilofonada Poètica és un projecte que, enguany compleix el seu desè aniversari, i que parteix d’un llibre de poemes diferent en cada edició. Aquest any s’ha escollit el llibre Abecedari de cel i terra, de Vanesa Amat amb il·lustracions de Judit Piella. Rosabel Bofarull és l’encarregada de versionar els poemes per a veu, instrumental Orff i piano i Pol Berlinches dirigeix el cor.

PUBLICITAT

En edicions anteriors s’ha treballat amb poemes de Ramon Besora, Salvador Comelles, Maria Mercè Marçal o Montse Ginesta, entre d’altres. El projecte de la Xilofonada Poètica té dues parts: la primera és aquest concert en preestrena en format de cambra al Principal; i la segona, un concert amb la participació de setze escoles de primària de la comarca i que enguany comptarà amb alguna petita sorpresa per celebrar aquest desè aniversari. L’entrada al concert és lliure.

PUBLICITAT