Valls viurà la 41a Gran Festa de la Calçotada aquest diumenge 29 de gener. Aquesta donarà el tret de sortida a la temporada del calçot i comptarà amb un seguit de novetats com un nou recorregut que connectarà les places del Blat, de l’Oli i el Pati amb la zona de degustació a l’esplanada de la Societat Agrícola de Valls, on s’oferiran fins a 2.500 degustacions.

PUBLICITAT

El president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep Maria Rovira, explica que s’instal·laran taules i cadires per menjar més còmodament, servei de bar i música d’ambient. A més, preveu que l’assistència de visitants serà similar a la d’altres anys.

Per un altre costat, la plaça del Pati acollirà el 37è Concurs de Menjar Calçots, el 35è Concurs de Cultivadors de Calçots, el Concurs de la Mota de Calçots IGP i el 31r Concurs de Salsa de la Calçotada. El president de la IGP Calçot de Valls, Dalmaci Clofent, valora positivament els canvis introduïts i assegura que els calçots d’enguany són de qualitat.

PUBLICITAT