El CB Valls comença la segona volta amb una dura derrota contra el Roser per 65-76. La part dura ha estat la falta d’esperit de l’equip en un partit disputat de principi a fi, però on els barcelonins han tingut dues marxes més.

PUBLICITAT

Els vallencs van entrar al partit amb una marxa menys, i això els va condemnar durant la resta del partit. Els de Víctor Neila també van estar erràtics en el tir de dos i no van ser capaços de crear prou perill per emportar-se el partit.

L’entrenador del CB Valls, Víctor Neila, creu que a l’equip li ha faltat esperit.

Tot i això, la jornada ha estat força positiva, i és esperançadora per un CB Valls que segueix a només una victòria del Play-off, després que el CBT guanyés al Barça B en un partit que complica molt la lluita per la segona posició. 5 equips lluiten en dues victòries per l’única plaça que virtualment no estaria decidida.

PUBLICITAT