La Unió Esportiva Valls s’emporta la victòria contra l’Ascó en un duel marcat per les ventades que van bufar al Vilar. Els vallencs van ser capaços d’imposar el seu ritme de joc tot i el vent i van dominar sobretot en l’àmbit defensiu tot i el gol visitant.

PUBLICITAT

Poc va poder fer el porter blanc-i-vermell amb l’obús impossible d’Eric Jerez. Als de Manel Cazorla els va servir el doblet d’Aitor Serrano que va encapçalar un equip amb la presència ofensiva necessària per emportar-se una victòria més patida que el que es va poder presenciar a nivell de joc. 

L’entrenador de la UE Valls, Manel Cazorla, valorava la importància dels tres punts en partits com aquests.

Amb la victòria, els vallencs segueixen en la persecució per la primera plaça que dona l’ascens. A només dos punts del Reddis, la UE Valls se situa en una segona posició amb l’oportunitat de dirigir-se a la Superliga que s’estrenar.

PUBLICITAT