Coincidint amb el primer aniversari de les últimes Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, rebia aquest dimecres a les vallenques que porten el nom de la patrona de la ciutat.

PUBLICITAT

Prèviament, les diferents Candela podien seguir la preestrena del documental de les darreres festes produït per la Fundació de les Decennals i que es presentarà oficialment aquest dijous, a un quart de nou del vespre, al JCA Cinemes, en un acte obert a tothom. Al final de la projecció, la mateixa alcaldessa aprofitava per fer un avançament del que recull aquesta peça audiovisual d’una hora i mitja de durada.

El documental de les Decennals 2021+1 l’han realitzat Ramon Villanueva, Raquel Segura i Alba Tudó, amb guió de Judit Sans i veu en off d’Anna Estallo, i recull de manera exhaustiva els principals actes de la celebració.

PUBLICITAT