L’excomponent del Tricicle, Carles Sans, actuarà aquest dissabte 28 de gener, a partir de les vuit del vespre, al Centre Cultural Municipal, en el marc de la temporada d’hivern de Teatres de Valls, amb l’espectacle Per fi sol!

PUBLICITAT

Ara que el Tricicle es pren un descans indefinit, Sans, després de 40 anys en silenci aprofita en aquest muntatge per parlar de divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant tot aquest temps.

A Per fi sol!, hi apareixen les confessions tant sorprenents com que abans que convèncer als seus socis de formar una companyia es va interessar abans en les seves xicotes, o com va aconseguir superar la seva última colonoscòpia mentre la doctora li parlava del Tricicle.

Sans també explicarà la primera vegada que els seus pares el van veure actuar amb en Joan i el Paco a un cafè teatre de Barcelona, quan els van llepar l’orella quan estaven actuant al Japó o el memorable ridícul que van fer a un Jumbo quan tenia pànic a volar.

Per adquirir les entrades d’aquesta comèdia de 85 minuts es pot anar a la pàgina web www.valls.cat i a les taquilles del Teatre Principal en l’horari habitual.

PUBLICITAT