Valls ha posat en marxa aquest dijous les sessions de la cinquena edició de l’Escola de Persones Cuidadores que s’allargarà fins l’11 de maig a les instal·lacions de Vallsgenera.

PUBLICITAT

L’objectiu del servei és proporcionar les habilitats necessàries a les persones cuidadores per millorar la qualitat de vida de la persona dependent però també posar al seu abast eines per viure positivament l’experiència de cuidar els altres i evitar l’aïllament de la persona cuidadora. Així ho explica el regidor d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat, Jordi Cartanyà.

Al llarg de les sessions, s’ofereix formació i les tècniques necessàries per tal que la persona cuidadora també se senti cuidada i resolgui els dubtes derivats de la seva tasca diària.

L’Escola de Persones Cuidadores sorgeix a través del Grup de Treball de Salut Comunitària, que està impulsat pel Pla d’Acció Comunitària Inclusiva de la Regidoria d’Acció Comunitària, conjuntament amb l’Equip d’Atenció Primària Valls Urbà.

PUBLICITAT