Pla general de la demostració de coure calçots a la plaça de l'Oli de Valls durant la Gran Festa de la Calçotada. Imatge del 26 de gener del 2020 (Horitzontal). 4640#Agencia ACN

Avui destaquem que Valls viurà un cap de setmana d’inici de la temporada de calçotades intens. El dissabte la 9a Jornada Gastronòmica del Calçot s’encarregarà de fer la prèvia a la 41a Gran Festa de la Calçotada aquest diumenge 29 de gener.

Pla general de la demostració de coure calçots a la plaça de l'Oli de Valls durant la Gran Festa de la Calçotada. Imatge del 26 de gener del 2020 (Horitzontal). 4640#Agencia ACN
PUBLICITAT

El president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep Maria Rovira, explica que  la festa comptarà amb novetats com un nou recorregut que connectarà les places del Blat, de l’Oli i el Pati amb la zona de degustació a l’esplanada de la Societat Agrícola de Valls, on s’oferiran fins a 2.500 degustacions. Per altra banda, preveu que l’assistència de visitants serà similar a la d’altres anys.

Per un altre costat, la plaça del Pati acollirà el 37è Concurs de Menjar Calçots, el 35è Concurs de Cultivadors de Calçots, el Concurs de la Mota de Calçots IGP i el 31r Concurs de Salsa de la Calçotada. El president de la IGP Calçot de Valls, Dalmaci Clofent, valora positivament els canvis introduïts i assegura que els calçots d’enguany són de qualitat.

PUBLICITAT