El Club Bàsquet Valls segueix sense conèixer la victòria en la segona volta del grup C-2 de la Lliga EBA. En el desplaçament d’aquest diumenge a Sarragossa, els blanc-i-vermells perdien per un punt de diferència a la pista de l’Anagan Olivar (62-61).

PUBLICITAT

Tot i el bon primer quart amb una diferència d’onze punts (9-20), els aragonesos aconseguien igualar forces en els tres últims períodes i feien que el matx es decidís a la prorroga d’una manera ajustada.

Després d’aquesta desfeta, els de Victor Neila ocupen la quarta posició de la taula classificatòria amb 9 victòries i 6 derrotes, les mateixes que el Club Bàsquet Tarragona, equip que també perdia el partit d’aquest cap de setmana davant el Granollers.

El CB Valls tornarà a jugar aquest dissabte. Ho farà al pavelló Joana Ballart, a partir de les 18 hores, davant l’Esparreguera, dotzè classificat amb 5 victòries i 10 derrotes.

PUBLICITAT