La mitja dotzena de gols de dissabte al camp del Cambrils Unió combinada amb l’empat del Reddis a Martorell fan que la Unió Esportiva Valls acabi la primera volta del grup 3 de 1a Catalana en primera posició i es coroni com a campiona d’hivern. Mentrestant, els del Baix Camp, a causa del gol average, cauen al segon lloc de la taula empatats a 33 punts.

PUBLICITAT

Al Municipal de Cambrils,  dissabte a la tarda, el partit dels homes de Manel Cazorla va ser d’allò més còmode i amb un rival que oferia una versió molt pobre. A la primera part, el marcador era de 0 a 5. A la represa, tot i només anotar el 0 a 6 definitiu, la diferència encara hagués pogut ser major.

Els gols del conjunt de la capital de l’Alt Camp van ser de Nogueira, Xavi Fabra, Sergi Palau, Arnau Miró, Aitor Serrano i Kako.

La UE Valls defensarà el liderat en el primer enfrontament de la segona volta previst per aquest diumenge, a partir de les 12 hores, al camp del Catllar, onzè classificat amb 11 punts.

PUBLICITAT