El Teatre Principal continuarà sent l’escenari del pròxim concert de les Nits de Clàssics de Valls. Aquest dijous 2 de febrer, festivitat de la Mare de Déu de la Candela, a les 20 h, acollirà el ‘Recital amb obres d’Hahn, Mahler, Ortega, Domènech i Gerhard’. Un recital líric format per la soprano Núria Vilà i el pianista Josep Buforn. D’aquest repertori, destacar-ne el conjunt de cançons del vallenc Robert Gerhard.

PUBLICITAT

Una de les peculiaritats de les Nits de Clàssics de Valls és l’aposta pel talent local, tant en la interpretació com en la composició.

El preu de l’entrada és de 15 euros. Les persones jubilades obtindran un descompte i els alumnes de l’Escola de Música de Valls tindran una entrada gratuïta per a ells i per a un acompanyant. Els socis dels Amics de la Música de Valls tenen entrada gratuïta.  Les entrades es poden adquirir a través de www.codetickets.com o de manera presencial a taquilla.

A la vegada, tres quarts d’hora abans del recital, presentaran el llibre ‘L’Òpera Catalana: Síntesi i Història’, de Jaume Radigales. El president dels Amics de la Música de Valls, Roger Padullés, conversarà amb l’autor per conèixer la primera síntesi històrica que s’ha fet de l’òpera a Catalunya. Un assaig, sota el segell de l’editorial FICTA, que repassa més de 300 anys de música. Un llibre que permet als melòmans descobrir nova música i ofereix als estudiosos vies d’investigació.

PUBLICITAT