L’ANC Valls-Alt Camp ja té a punt per aquest dimecres la segona jornada del Fòrum Municipalista per la Independència, que consistirà en una taula rodona on representants de Junts, Esquerra i la CUP valoraran les propostes d’acció municipal fetes per experts.

PUBLICITAT

A partir de les set de la tarda la Biblioteca Popular acollirà l’acte, que comptarà amb la participació de les regidores Rosa Rovira (Junts), Teresa Rull (Esquerra) i Ester Huguet (CUP), moderades per Mamen Milian (Assemblea). Les representants dels tres partits independentistes valoraran les propostes que el 23 de gener es van plantejar a la primera jornada del Fòrum.

Les propostes van centrar-se en l’àmbit de llengua (a càrrec de Jordi de Bofarull, de Valls per la Llengua), antirepressió (per Judit Sans, de L’Alt Camp No Té Por), sobirania econòmica (a càrrec de Joan Anton Font) i sobirania energètica (per Jaume Marlès).

L’objectiu de l’Assemblea Valls-Alt Camp és, a través d’aquest Fòrum, incidir en els programes municipals de Valls perquè incorporin accions que permetin treballar per la República Catalana des del consistori.

PUBLICITAT