El Centre Cultural Municipal serà l’escenari el proper dimecres 22 de febrer, a partir de les sis de la tarda, del concert de la Xilofonada Poètica, un  projecte conjunt entre l’Escola de Música Robert Gerhard i setze escoles de Valls i la comarca de l’Alt Camp.

PUBLICITAT

Es tracta d’una iniciativa, nascuda el curs 2013-14, liderada des de l’escola de música i amb l’objectiu que els escolars de cicle mitjà puguin viure des de dins un projecte musical i social de gran magnitud.

El director de l’Escola de Música Robert Gerhard, Joan Romeu, destaca que la Xilofonada d’enguany s’espera que hi participin més de 300 alumnes.

Un any més, la idea de la Xilofonada Poètica és utilitzar uns poemes i versionar-los per tal que es puguin cantar i acompanyar d’instrumental Orff, uns instruments de tècnica a l’abast de tots els alumnes i que les escoles disposen a l’aula.

En aquesta ocasió, el llibre de poemes és Abecedari de cel i terra, de Vanessa Amat, il·lustrat per Judit Piella i amb música de Rosabel Bofarull.

PUBLICITAT