Els municipis de més altitud de la comarca de l’Alt Camp, com per exemple, Mont-ral i Querol han tornat a veure nevar durant la tarda d’aquest dimarts. Aquest dimecres ja només ha quedat enfarinat el Tossal de la Baltasana a Prades i algunes zones de les Terres de l’Ebre.

PUBLICITAT

La neu s’ha deixat veure per damunt dels 800 metres i a l’Ebre ha baixat fins als 370 registrant així el segon temporal de l’any després del que hi va haver el passat 24 de gener.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, fins aquest dimecres al migdia, les comarques que preveuen registrar precipitacions seran de la demarcació de Girona. La cota de neu voltarà els 700 metres, tot i que a l’extrem sud se situarà a l’entorn dels 1.000.

Pel que fa al vent, podrà superar els 72 quilòmetres per hora a la majoria de comarques catalanes i de matinada quedarà restringit al litoral central i sud. D’altra banda, també es manté l’avís per acumulació de pluja a les comarques de Girona i les Terres de l’Ebre fins aquest mateix migdia.

PUBLICITAT