Junts per Valls, Esquerra Valls i CUP Valls han valorat positivament la majoria de propostes presentades al Fòrum Municipalista per la Independència, organitzat per l’Assemblea Valls-Alt Camp, en la taula rodona que ha tingut lloc aquest dimecres al vespre a la Biblioteca Popular de Valls.

PUBLICITAT

Rosa Rovira (Junts), Teresa Rull (Esquerra) i Ester Huguet (CUP), moderades per Mamen Milian (ANC), han estat les encarregades d’anar valorant les accions municipals que havien proposat experts en la primera jornada del Fòrum, el 23 de gener passat, en els àmbits de llengua (Valls per la Llengua, Jordi de Bofarull), antirepressió (L’Alt Camp No Té Por, Judit Solé), sobirania econonòmica (Joan Anton Solé) i sobirania energètica (Jaume Marlés).

Les representants de les formacions també han respost preguntes dels assistents que han sorgit durant l’acte a propòsit de cadascun dels àmbits, que havien estat triats perquè poden ajudar a fer avançar la República Catalana des del municipalisme.

L’ANC Valls-Alt Camp té previst ara de proposar reunions per separat amb cada candidatura, un cop ja estiguin més avançats els programes, per parlar de les propostes que es preveuen incorporar per a les eleccions de municipals de Valls.

PUBLICITAT