Ràdio Ciutat de Valls ha iniciat els actes de celebració pel seu cinquè aniversari. El primer ha estat aquest dijous 9 de febrer a la Biblioteca Popular amb una taula rodona que va reunir a Josep Ramon Ruiz, de Catalunya Ràdio, Esteve Giralt, de RAC1 i Carles Cortés, de Ràdio Ciutat de Tarragona, i moderat pel periodista i company de Ràdio Ciutat de Valls, David Prats.

PUBLICITAT

Durant una hora els tres ponents van debatre sobre el present i futur del món de les emissores municipalistes i el seu paper com altaveu de les històries i entitats locals i escola de joves professionals de la comunicació.

Per altra banda, el dilluns dia 13 de febrer, coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio, es durà a terme de quatre a set de la tarda el programa ‘Carrer Major’ des de Valls com a cloenda de la celebració dels cinc anys de Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT