El mal primer període amb un parcial de 28 a 11 ha estat detonant de la derrota d’aquest diumenge del Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó a  la pista del Santfeliuenc, el líder del grup C-2 de la Lliga EBA, per 79 a 68.

Els homes de Victor Neila han topat amb una defensa rival molt agressiva i les errades en passades forçades han donat molt poques opcions, malgrat que al final del tercer quart el resultat era de 52 a 50. Tot i això, en els últims 10 minuts els locals han estat més ofensius i efectius per resoldre el matx.

Finalitzada la jornada, el CB Valls se situa en cinquena posició de la taula classificatòria amb 10 victòries i 7 derrotes. El proper partit tindrà lloc diumenge, a les dotze del migdia, a la pista de l’Es Castell de Menorca.