Càritas, Creu Roja, l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil i l’Ajuntament de Valls coordinaran esforços per fer una crida conjunta a la ciutadania de solidaritat amb les víctimes i població afectada pel terratrèmol a Turquia, Síria i el Kurdistan. Així s’ha acordat en la reunió convocada aquest passat divendres per l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, en la que han participat les entitats i el regidor d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat, Jordi Cartanyà, i el de Seguretat i Protecció Civil, Enric Garcia.

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Valls aportarà 10.000 euros a través de la campanya d’emergència impulsada pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament que agrupa consistoris de tot el país i institucions supramunicipals en suport a la població damnificada pel terratrèmol del passat 6 de febrer. Totes les parts han coincidit en la necessitat d’efectuar aportacions econòmiques -i no tant en espècie – a entitats especialitzades en acció humanitària que treballen sobre el terreny com la manera més eficient per canalitzar l’ajut internacional i assegurar que arriba a qui més ho necessita.

Per això, davant la crisi humanitària a Turquia, Síria i el Kurdistan es recomana efectuar aportacions econòmiques directes. Així, diverses entitats humanitàries compten amb diferents canals de captació de fons.

PUBLICITAT