Els dies 6 i 8 de març es reprèn a Valls el servei descentralitzat d’expedició del Document Nacional d’Identitat (DNI), que l’any 2020 es va interrompre a causa de la pandèmia. Les persones interessades en renovar-se el DNI es poden dirigir a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Valls trucant al telèfon 977 636 010 (de dilluns a divendres de 9 h a 14 h) on se’ls hi donarà l’hora per efectuar el tràmit i se’ls informarà de la documentació necessària que cal presentar.

PUBLICITAT

Una unitat mòbil de la Direcció General de Policia es desplaçarà a Valls (planta baixa de l’Ajuntament) el dilluns 6 de març i el dimecres 8 de març, de 9 h a 12 h, i es preveu que puguin renovar el DNI a una cinquantena de persones. Necessàriament s’haurà de venir els dos dies a la mateixa hora: un per a presentar la documentació i agafar empremtes dactilars i el segon dia per a recollir-lo. El preu del tràmit és de 12 € i el pagament haurà de ser en efectiu.

En la represa del servei descentralitzat d’expedició de DNI es prioritzaran les persones grans o totes aquelles que tinguin dificultat per desplaçar-se a les comissaries de Reus i Tarragona per a la seva tramitació.

Cal recordar que es pot tramitar el DNI presencialment, en horari de matí i tarda, a les mateixes comissaries de la Policia Nacional demanant hora per telèfon: 060 o bé per Internet: https://www.citapreviadnie.es

PUBLICITAT