Les Nits de Clàssics de Valls mantenen la voluntat de fer valdre els compositors del país. En aquesta ocasió, es remarca l’obra d’un personatge del modernisme que, sobretot, va ser conegut per la seva faceta de musicòleg. Felip Pedrellés considerat com el fundador de la musicologia moderna espanyola.  L’any passat es va commemorar el centenari de la seva mort.

PUBLICITAT

El baríton Joan Martín-Royo i Rubén Fernán-Aguirre al pianoseran els encarregats de fer-nos viatjar en un recull de les principals composicions, sovint oblidades, de Pedrell. El concert tindrà lloc aquest dijous 16 de febrer, a dos quarts de vuit del vespre, al Teatre Principal.

El preu de l’entrada per aquest concert és de 15 euros. Les persones jubilades obtindran un descompte i els alumnes de l’Escola de Música de Valls tindran una entrada gratuïta per a ells i per a un acompanyant. Els socis dels Amics de la Música de Valls tenen entrada gratuïta. 

Les entrades es poden adquirir a través de www.codetickets.com o de manera presencial a taquilla.

PUBLICITAT